Adori cadourile personalizate? – Bun venit pe Cadorix.ro

Suna la: +4 0747 479 059

Tipărim o gamă variată de materiale publicitare gen cataloage, broșuri, pliante, flyere, cărți de vizită etc.

  • Cărțile de vizită – se realizează pe carton DCL (dublu cretat lucios) sau DCM (dublu cretat mat) cu gramaje cuprinse între 200gr/m2 – 350gr/m2 în funcție de cerințe. Pot fi tipărite color față + verso, iar la cerere se pot plastifia (mat sau lucios).
  • Flyere de diferite dimensiuni: A6, A5, A4, 1/3 A4
  • Pliante de diferite dimensiuni: A4 pliat în 2, în 3, A5 pliat în 2, în 3, A3 pliat în 2, în 3. Flyerele și pliantele pot fi realizate pe hârtie DCL sau DCM cu gramaje cuprinse între 90gr/m2 – 150gr/m2. La cerere pot fi tipărite color față + verso ori înfoliate mat sau lucios.
  • Broșuri, cataloage – realizate pe tipurile de hârtie enumerate mai sus, cu moduri de finisare diferite: pliate în 2 și capsate pe mijloc, cusute și lipite la cotor cu clei termic, spiralate etc.

Pe partea de tipizate și tipărituri publicitare colaborăm cu 3 tipografii de prestigiu din zonă, SC JUST PRESENT SRL – CADORIX.RO fiind distribuitorul acestora pe Maramureș.

Îți oferim și servicii de grafică și design, astfel încât reclama ta să fie completă. Pentru comenzi și detalii nu ezita să ne contactezi!

Expediere

In 2-3 zile lucratoare

Garantie si Retur

Retur maxim 14 zile

Livrare Gratuita

La comenzi mai mari de 200lei

100% Plata in siguranta

PayPal / MasterCard / Visa