Shopping Cart

Adori cadourile personalizate? – Bun venit pe Cadorix.ro

Suna la: +4 0747 479 059

                                         Ghid Personalizare

Pentru personalizarea produselor, urmează pașii de mai jos:

Pentru adăugare imagine, apasă pe aparatul foto . Dacă imaginea pe care dorești să o adaugi este prea mare, o poți redimensiona cu orice editor de poze pe care îl ai în calculator.

Pentru adăugare text, apasă pe iconita A. Se poate schimba și culoarea textului, cea predefinită fiind negru. Pentru a schimba culoarea, apeși pe textul scris și dai click pe pătrățelul negru din meniul ce se deschide.

Pentru a modifica dimensiunile sau încadrarea imaginii sau textului, dai click pe poza sau textul de pe produs și, cu ajutorul săgeților verzi, le aranjezi după cum îți place.

La tricouri, pentru a alege culoarea, apasă pe tricou dă click pe pătrățelul alb din meniul ce se deschide pentru a vedea culorile disponibile. Marimea se va specifica în Note comandă la finalizarea comenzii.

La ceasuri apeși pe Alege design din partea dreaptă a ecranului și alegi ce model dorești. Apoi apeși pe șablonul ales de pe produs și la fel, cu ajutorul săgeților verzi, aranjezi și poziționezi cum dorești. Se poate schimba și culoarea, cea predefinită fiind negru. Pentru a schimba culoarea, apeși pe șablonul adăugat și dai click pe pătrățelul negru din meniul ce se deschide.

La căni, la oricare dintre ele, există posibilitatea să personalizezi pe partea stângă , pe partea dreaptă sau pe toată cana . Butoanele se găsesc în partea stângă a produsului.

Dacă ai adăugat mai multe imagini, texte sau șabloane, poți reveni asupra lor apăsând pe butonul Gestionează layere din stânga sus, de unde poți șterge elementele nedorite.

Expediere

In 2-3 zile lucratoare

Garantie si Retur

Retur maxim 14 zile

Livrare Gratuita

La comenzi mai mari de 200lei

100% Plata in siguranta

PayPal / MasterCard / Visa