Adori cadourile personalizate? – Bun venit pe Cadorix.ro

Suna la: +4 0747 479 059

Despre Noi

Suntem siguri că odată cu prima ta comandă vei avea o surpriză plăcută, la fel și cei pe care o să îi ”cadorixești”.

Am cautat mai multe alternative si

Am inceput in 2019

Suntem o companie românească, relativ nouă pe piața de profil, înființată în anul 2019 din dorința de a veni în întâmpinarea ta cu o gamă largă de produse personalizate. Cu toate acestea, calitatea ne reprezintă, iar seriozitatea de care dăm dovadă în relațiile cu clienții noștri, ne recomandă.

Daca tu ramai in pana...

Noi avem Idei!

O zi de naștere? O onomastică? Un botez sau de ce nu chiar și o nuntă? Iar tu ai rămas fără idei de cadouri? Alege Cadorix.ro pentru că ”Adori cadourile personalizate!”. Sigur și cei dragi ție le vor aprecia.

Satisfacția ta va fi garantată, putând alege să-ți personalizezi cadoul ce-l vei oferi dintr-o mulțime de produse, de la magneți de frigider, căni, tricouri, ceasuri până la mai puțin întâlnitele plăci de ardezie.

Partener business?

Dacă deții o firmă și dorești să oferi cadouri angajaților sau colaboratorilor tăi, alege-ne. De ce? Pentru că ”adori cadourile personalizate”. Pentru că ai posibilitatea să-ți personalizezi cadourile. Pentru că, pe lângă produsele de pe magazinul online, avem posibilitatea să aducem pe comandă și alte sortimente de textile: tricouri polo, jachete, veste, șepci, șorțuri, prosoape etc pe care să le oferi angajaților sau colaboratorilor tăi.


Îți putem oferi și tipizate imprimate pe suport de hârtie offset sau autocopiativă (registre, facturi, chitanțe, avize etc), precum și tipărituri publicitare (flyere, broșuri, cataloage etc). Personalizate bineînțeles. Suntem siguri că odată cu prima ta comandă vei avea o surpriză plăcută, la fel și cei pe care o să îi ”cadorixești”.

Tipizatele pot fi realizate pe 2 tipuri de hârtie: autocopiativă sau offset.

Cele realizate pe hârtie autocopiativă (ex: facturi, chitante, avize, CMR) de obicei se tipăresc în 2 sau 3 exemplare, iar CMR în 4, 5 sau 6 exemplare. Pot fi înseriate sau numerotate la cerere, iar ca moduri de finisare se regăsesc: carnetele (în general 50 seturi x 2, 3, 4, 5 exemplare/carnet) sau modul continuu – pentru imprimantele matriceale (seturi unul în continuarea celuilalt, cu amorsă de rupere orizontală – între seturi – și găurele de perfor pe laterale), ambalate în cutii de carton.


Cele realizate pe hârtie offset se finisează în carnete (în general 100 file/carnet) sau ca foi volante. Gramajele la hârtia offset diferă. Se realizează diverse tipărituri pe gramaje diferite (ex: bonuri, registre – sunt realizate pe hârtie offset 60gr/m2, iar foile volante sunt realizate pe hârtie offset 80gr/m2 sau hârtie xerox 80gr/m2)


Ambele tipuri de tipizate (hârtie autocopiativă sau offset) pot fi personalizate la cerere cu logo color și pot fi tipărite față + verso.

În această categorie, cele mai intâlnite sunt:

  1. Cărțile de vizită – se realizează pe carton DCL (dublu cretat lucios) sau DCM (dublu cretat mat) cu gramaje cuprinse între 200gr/m2 – 350gr/m2 in funcție de dorința clientului. Pot fi tipărite color față + verso, iar la cerere se pot plastifia (mat sau lucios).
  2. Flyere de diferite dimensiuni: A6, A5, A4, 1/3A4
  3. Pliante de diferite dimensiuni: A4 pliat în 2, în 3, A5 pliat în 2, în 3, A3 pliat în 2, în 3.
    Flyerele și pliantele pot fi realizate pe hârtie DCL sau DCM cu gramaje cuprinse între 90gr/m2 – 150gr/m2. La cerere pot fi tipărite color față+verso sau înfoliate mat sau lucios.
  4. Broșuri, cataloage – realizate pe tipurile de hârtie enumerate mai sus, cu moduri de finisare diferite: pliate în 2 și capsate pe mijloc, cusute și lipite la cotor cu clei termic, spiralate etc

Pe partea de tipizate și tipărituri publicitare colaborăm cu 3 tipografii de prestigiu din zonă, MORE THAN PRINT – CADORIX.RO fiind distribuitorul acestora pe Maramureș

Îți oferim și servicii de grafică și design, astfel încât reclama ta să fie completă

Expediere

In 2-3 zile lucratoare

Garantie si Retur

Retur maxim 14 zile

Livrare Gratuita

La comenzi mai mari de 200lei

100% Plata in siguranta

PayPal / MasterCard / Visa